Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol ve Mahalle Muhtarlarının katıldığı toplantıda Başkan Sesli, 2008 Yılı içerisinde mahallelerde çok önemli çalışmalar yapıldığını belirtti.


Her 15 Günde bir farklı bir mahallede yapılan kahvaltıda yapılan ve yapılması planlanan Belediye çalışmalarının ele alındığı toplantıda bir bir ve beraberlik mesajları veren Başkan Sesli, &[#]8220;Göreve başladığımız günden itibaren mahallelerimizin sorunlarını en iyi bilen mahalle muhtarlarımızla birlikte birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. 2008 Yılı içerisinde 120 bin ton asfalt döktük. Yaklaşık 67 Km altyapı gerçekleştirdik. Bunlar çok önemli çalışmalar. Mahallelerde çok önemli çalışmalar yaptık ve çalışmalarımız halen devam etmekte. Hedefimiz; birlik ve beraberlik içerisinde güzel kentimiz Ereğli&[#]8217;yi daha iyi noktalara getirebilmek&[#]8221; dedi.


Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol ise Başkan Sesli&[#]8217;ye mahallelere yaptığı hizmetler ve muhtarlara gösterdiği ilgi ve desteğe teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi