Zonguldak&[#]8217;ın Devrek İlçesi Huzur Evi sakinleri Kurum Müdürü Aziz Kalaycı nezaretinde &[#]8220;18&[#]8211;24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası&[#]8221; nedeniyle İlçe Kaymakamı Hüseyin Öner&[#]8217;i makamında ziyaret etti. Devrek Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi&[#]8217;nde kalan yaşlılara ve kurum yetkililerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Hüseyin Öner, &[#]8221;İnsanlar yaşadığı süre içinde yaşlanması kaçınılmazdır. Önemli olan huzur ve refah içerisinde bu dönemi geçirmesidir. Devletimizde kimi kimsesi olmayan, yardıma muhtaç olan vatandaşlarımızın geri kalan hayatlarını rahat bir şekilde geçirmeleri için her türlü imkanı sağlayarak yaşlılarımıza ve yardıma muhtaç olan vatandaşlarımıza sahip çıkmaktadır.
Bizlerde kaymakamlık olarak ilçemizde bulunan Huzur Evinde kalan vatandaşlarımız için her türlü ihtiyaçlarında yanlarındayız&[#]8221; dedi.
Huzur evi sakinleri ise, gerek kurum müdürü gerek doktor ve gerekse diğer çalışanların kendilerine çok iyi davrandıklarını, verilen hizmetlerden yana çok memnun olduklarını ifade ederken, &[#]8220;Allah devletimizden razı olsun. Bizlere bu yaşımızda sahip çıkarak kalan ömrümüzün huzur içerisinde geçirmemizi sağlıyor emeği geçenler teşekkür ediyoruz&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi