Alapı Belediyesi İtfaiye Amirliği´nde görevli itfaiye memurlarına, &[#]8220;Eğitim semineri&[#]8221; veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı´nda görevli itfaiye hizmetleri eğitim uzmanları Serkan Taşkın ve Zafer Özçakmak, semineri ziyaret eden Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu´na, seminerin anısına ve itfaiye hizmetlerine verdiği önemden dolayı &[#]8220;itfaiye amiri&[#]8221; şapkası, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı f1aması, İstanbul Büyükşehir Belediyesi itfaiye şildi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi´nin logosu bulunan masa saati hediye ettiler.
İtfaiye eğitim uzmanları Serkan Taşkın ve Zafer Özçakmak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı ile ilgili olarak da Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu´na bilgi verdiler. Taşkın ve Özçakmak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı İtfaiye Eğitim Merkezi´nde görevli uzmanların birçok yerleşim birimindeki itfaiye teşkilatında görevli itfaiye memurlarına eğitim semineri verdiğini ifade ettiler. Taşkın ve Özçakmak, itfaiye hizmetlerinin önemine değinerek, &[#]8220;İtfaiyecilikte hızlı ve bilinçli müdahale gerekir. Biz de bu amaçla, bilgilerimizi, yurdun değişik yörelerindeki itfaiyeci arkadaşlarla paylaşıyoruz&[#]8221; dediler.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, itfaiye hizmetlerinin öneminin bilincinde olduklarını belirterek, &[#]8220;Bu amaçla sizlerden böyle bir talepte bulunduk. Personelimizin görevinde eğitimli olması, hiç kuşkusuz çok faydalı olacaktır. Eğitimin yanı sıra, önümüzdeki süreçte itfaiye ekipmanlarımızı da modernize edeceğiz. Sizlere, burada verdiğiniz eğitim seminerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İtfaiyeyi simgeleyen hediyelerinizden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi