İşadamı Metin Koçaklı, kendisine ait restaurantta bir toplantı düzenledi. Yemekli toplantıda orkestrayı hazır tutan Koçaklı, çalınan müzik eşliğinde önce kendisi coştu sonra davetlileri coşturdu. Toplantıya, HYP Teşkilat Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Nevzat Selvi, Basından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Güngör Ersoy, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Satılmış Yalçınkaya da katıldı.
Davetlilere yemek de verilen toplantıda HYP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Koçaklı, ilginç vaatlerde bulundu. Koçaklı, vaatlerini şöyle sıraladı: "Bir zihniyet devrimi yapacağım. Başkan olursam, siyaset gözetmeksizin herkese ya evet ya da hayır diyeceğim. Taksi ve minibüs duraklarında göz kirliliğini ortadan kaldırıp yeni bir sistem geliştireceğim. Zonguldak trafiğini mutlaka düzenleyeceğim. Türk Silahlı Kuvvetleri´ne ve çok kıymetli şehit ve gazi aileleri ile çocuklarına maddi ve manevi tüm desteği
vereceğiz. Boşalan kadrolara iş imkanı açacağıma söz veriyorum. Sokaklardaki kimsesizlere gururları incitmeyecek şekilde sahip çıkarak, sığınma evlerinde barındıracağım. Belediyeye gelir getirmek için halk ekmek fabrikası kuracağım ve halkımıza taze, hijyenik ve ucuz ekmek sunacağım."
Özgeçmişi okunan Metin Koçaklı davetliler ile ilgilenirken bir ozan tarafından Koçaklı´ya yazılan şiir de davetlilere okundu. Toplantı, yemek ikramının ardından sona erdi.
Editör: Pusula Gazetesi