Öğretmen Okullarının 162. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Erol Koç&[#]8217;u ziyaret eden AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, Merkez İlçe Sosyal İşler Başkanı Yıldız Dervişoğlu ve Merkez İlçe Halkla İlişkiler Başkanı Murat Topçu, öğretmen okullarının 162. kuruluş yıldönümünü kutladı.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, ziyarette öğretmenliğin kutsal bir görev olduğunu söyledi. Kazancı, &[#]8220;Öğretmen okullarının 162. yıldönümünü kutluyorum. Öğretmenlik çok önemli ve kutsal bir görevdir. Öğretmenlerimizin öğretmen camiasına iyi öğretmenler yetiştireceğine inanıyorum. Eğitim için elimizden geleni yapıyoruz. Her şeyin eğitim ve eğitimciden geçtiğine inanıyoruz. Topluma faydalı ve kaliteli öğrenci ve öğretmen yetiştirilmesi bizim için çok önemlidir. Bizler her zaman yanınızdayız &[#]8221;dedi.
Anadolu Öğretmen Okulu Müdürü Erol Koç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, &[#]8220;Öğretmen okulunun başarısı çoktur. Anadolu öğretmen Lisesi çok önemli bir kurumdur. Sizlerin desteği bizler için çok önemlidir. Öğrencilerimiz çok kaliteli öğrencilerimizdir. Biz burada yatılı okuluz ve 100 öğrencimiz yatılı kalıyor. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi