Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor´da teknik direktör Yücel İldiz, lig yarışında sona yaklaştıkça karşılaşmaların zorlaştığını söyledi.
Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Bucaspor maçının hazırlıklarına devam eden lider Kardemir Karabükspor, çalışmalarına Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı´nda sürdürüyor. Çift kale idmanını çok sayıda öğrencinin yanı sıra Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve spor yazarı Tunç Kayacı da izledi. Geçtiğimiz hafta Orduspor´dan alınan 1 puanın önemli olduğunu anlatan İldiz, şöyle konuştu:
"Sona yaklaşıldıkça maçlar daha zor ve mücadeleli geçiyor. Rakiplerimiz bir de liderliğimizi göz önünde bulundurarak, özel gayretle hazırlanıyor. Lig sonuna kadar oynayacağımız bütün maçlar zor olacak. Her takımın kendine göre amacı var. Bu hafta en yakın takipçimiz Buca ile deplasmanda karşılaşacağız. Kart cezalısı Emenike dışında sakat ve cezalı oyuncumuz yok."
Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz ise, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Bucaspor karşısında hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. Buca karşılaşmasının zorlu bir o kadar da seyir zevki yüksek bir mücadele olacağını ve Emenike´nin cezalı olması kendilerine sıkıntı vermeyeceğini ifade eden Metin Yılmaz, "Takımda Emenike´nin 14, Yasin´in ise 13 golü bulunuyor. Sahaya çıkacak 11´imiz elinden geldiği kadar mücadele edecektir. Takımda neredeyse gol atmayan oyuncumuz dahi yok. Biz bu hafta deplasmandan 3
puan hedefliyoruz. Eğer galip gelemiyorsanız da mağlup olmayacaksınız. Çalışmalarımızı çok iyi yaptık ve yarın İzmir´e hareket edeceğiz" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi