Salihoğlu Gıda Yeşil Mahalle Uzunkum´da Zonguldak´ın ilk Fırın Marketi´ni açtı. Açılış kurdelesini Vali Yardımcısı Fethi Özdemir ile Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref´in kestiği törene Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ramis Muslu, Türk Kızılayı Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Korkutan, Baro Başkanı Kerem Ertem, İşadamı Şerafettin Turpçu, SHP eski İl Başkanı Yavuz Boz ve vatandaşlar katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı İsmail Eşref, kentin gelişmesi için yatırım yapan işadamlarına teşekkür ettiğini söyledi. Zonguldaklı işadamlarının ekonomisi yurt dışına taşan oluşumlar yarattığını belirten Başkan Eşref; &[#]8220;Kenteki esnafın büyük marketler açmasına karşı olmadık. Çünkü mahallemize alışveriş kolaylığı kattıkları gibi şehre de kalite katıyorlar. Bizde bu tür yerli marketleri destekliyoruz. Zonguldaklı işadamlarımızı ve market sahibi arkadaşımızı kutluyorum. Bu yatırımla Yeşil Mahalle´nin gelişmesine katkı verecektir. Açılışını yaptığımız Zonguldak&[#]8217;ın ilk fırın marketinin Zonguldak&[#]8217;ımıza hayırlı olmasını diliyorum&[#]8221; dedi.
Salihoğlu Gıda Sahibi Ali Kemal Ayar da 5 fırının işlemeciliğini yapan biri olarak da Zonguldak&[#]8217;a ilk Fırın Market kazandırmanın gururunu yaşadığını belirterek yakında Kozlu&[#]8217;ya da bir fırın market açma hazırlıkları içerisinde olduğunu söyledi. Açılışın ardından kapıda ikramlarla karşılanan davetliler marketi gezdiler. Bazı müşteriler fiyatları normal bulurken bazıları da pahallı olduğu yönünde yakındı. Son olarak müzik eşliğinde palyaço gösterileri ile oyunlar sergilendi.
Editör: Pusula Gazetesi