MHP İl Başkanı Mustafa Korkutan, partisinin teşkilat çalışmalarına ağırlık verdiğini belirterek yepyeni bir yapılanma atağı ile çalıştıklarını söyledi. Ülkenin buhran ve bunalım içinde bulunduğunu belirten Korkutan, Ak Parti&[#]8217;ye duyulan güvenin hızla kaybolduğunu belirterek; MHP&[#]8217;nin her anlamda kendisini iktidara hazırladığını ifade etti.
Hükümetin ülkede yaşanan endişeleri tetikleyici politikalara imza attığını, halkı tedirginliğe ve endişeye sürüklediğini belirten Korkutan; &[#]8220;Dış politikada ve iç politikada ortaya çıkan tabloya dur demek için seçim şart. Ak Parti hızla küçülüyor. Milliyetçi Hareket Partisi tüm kesimleri kucaklayarak adım adım iktidara yürüyor&[#]8221; dedi.
Korkutan Zonguldak İl Başkanlığı olarak kongre sonrası ayrı bir heyecan içinde çalışmalara başladıklarını belirterek; teşkilatlanmaya ve her noktaya ulaşmaya özen gösterdiklerini söyledi. İl Yönetim Kurulu, ilçe ve belde teşkilatlarıyla uyum içinde iktidar için çalışmaya başladıklarını belirten Korkutan; &[#]8220;Zonguldak&[#]8217;ın önemli sorunları olduğunu hepimiz biliyoruz. Yeni il, ilçe ve belde yönetimlerimizle birlikte ulaşılmayan nokta, gidilmeyen nokta kalmaması için yeni bir yapılanmaya gittik. Hep yapmak istediğimiz bir çalışmaydı ancak istediğimiz oranda bunu sağlayamamıştık. Şimdi bunu başarıyoruz. Her noktaya ulaşıyoruz. Parti binamızı değiştirdikten sonra daha sistemli bir çalışma ortaya koyduk. İki önemli komisyon kurduk. Bunlardan biri enerji, diğer ise yerel yönetimleri izleme komisyonu. Tüm yerel yönetimlerle ilgili çalışmaları yakından izliyor, rapor haline getiriyoruz. Bunları 29 Mart&[#]8217;ta yapılacak basın toplantısıyla değerlendireceğiz. Öte yandan enerji komisyonumuz TTK, devam eden ve inşaatı yapılan enerji santralleri, TTK uhdesindeki kömür üretim alanları ve çalışma politikalarıyla ilgili çalışma yapıyor. Maden mühendisleri başta olmak üzere kendi alanında uzman arkadaşlarımızın görüş ve bilgilerini bir yerde topluyoruz. Kurulma çalışması devam eden komisyonlarımız da var. Buradan yola çıkarak partimizin iktidar olduğunda Zonguldak&[#]8217;ta yapması gereken çalışmalarla ilgili detaylı raporlar hazırlığındayız. Bu yüzden her mahallede, her köyde temsilci ve çalışma grupları oluşturuyoruz. İyi bir ekibimiz var. Birimlerle ilgili deneyimli ekiplerimizin çalışmalarını kamuoyu ile paylaşacağız. Halkımızı kucaklamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu kucaklaşma lafta değil. Halkımızın sorunları, kurumlarımızın sorunlarıyla ilgili yaptığımız nokta tespitleri genel merkezimizle paylaşarak parti programımızın oluşmasına katkı sağlayacağız. Bu bilgi ve çalışmaları yapıp partimizin genel ve yerel politikalarıyla ilgili yol haritasının şekillenmesinde katkı sağlayacağız. Komisyonlarda görev alan arkadaşlarımıza, her noktada görev alan partililerimize teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi