Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Altuğ Karataş ve üyeleri 12 Mart İstiklâl Marşı&8217;nın Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma etkinlikleri çerçevesinde Halatçıyaması&8217;nda bulunan şehitliği ziyaret etti. Şehitlikte Yasin-i Şerif okunurken, partili gençler mezarlara kırmızı ve beyaz karanfiller bıraktı. Daha sonra parti binasında İl Başkanı Yakup Ulupınar ve Kadın Kolları Başkanı Nurzen Çağdaş&8217;ın da katılımıyla etkinlik düzenlendi. Etkinlikte Çanakkale savaşında yaşanan zorlukları anlatan slayt gösterisi sunuldu.

Duygu dolu anlar yaşandı


Duygulu anların yaşandığı etkinliğin açılışında konuşan Gençlik Kolları Başkanı Altuğ Karataş, &8220;Gençlik Kolları yönetimimiz henüz yeni olmasına rağmen güçlü ve etkin bir yapısı var. İlerleyen günlerde daha aktif çalışmalarımız olacak. Ak Gençlik olarak yeni yönetimiz ve üyelerimizle günden güne daha güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum&8221; dedi.


Rahmetle anıyoruz


Karataş, &8220;Kendilerini dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olarak görüp, İstanbul&8217;a bir günde geçeceklerini sananları, dize getirerek bir ulusun maddi üstünlükle yenilemeyeceğini bütün dünyaya anlattığımız Çanakkale Zaferi&8217;nin yıl dönümünü Ak Parti Gençlik Kolları Kutlama ve Anma Komitesi olarak il binamızda düzenlediğimiz etkinlikle kutladık. Bu zaferin kazanılmasında büyük katkısı olan başta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ütün şehitlerimizi, ebediyete göçmüş olan gazilerimiz ve İstiklâl Marşı yazarımız Mehmet Akif Ersoy&8217;u rahmetle anıyoruz&8221; diye konuştu.


Başarılı olacaklarına inanıyorum


Yapılan etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen parti üyelerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Ak Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, &8220;Kadın Kollarımızın hızlandırdığı faaliyetlerden sonra Ak Parti Gençlik Kollarımız da yeni Başkanı ve yönetimi ile birlikte faaliyetlerini arttırarak çalışmalarını devam ettirecektir. Kendilerine böyle anlamlı günleri bu tür etkinliklerle andıkları için teşekkür ediyorum. İlerleyen zamanlarda yapacakları çalışmalarda da başarılı olacaklarına inanıyorum&8221; ifadesini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi