-ÖZEL İÇERİK-

Pusula Gazetesi, Çaycuma Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Bülent Kantarcı'ya, Zonguldak Belediye Başkanlığı için Genel Merkezin sıcak baktığını, bir Zonguldak milletvekili tarafından da bu doğrultuda teklif götürüldüğü bilgisine ulaştı. Pusula'ya ulaşan iddialara göre, kamuoyunda adaylığı çok konuşulan Başkan Bülent Kantarcı'yı Çaycuma'da ziyaret eden bir milletvekili, "Zonguldak Belediye Başkan Adayı siz olun" dedi.

Teklife teşekkür ederek cevap veren Kantarcı, örgütün içinde bulunduğu sorunları ve Çaycuma'da devam eden çalışmaları gerekçe göstererek teklife çok sıcak bakmadığını bildirdi. Olası "Zonguldak Büyükşehir Belediye Başkanlığı" için de adı geçen Bülent Kantarcı'ya iki kez ödül veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çok değer verdiği, olası bir Zonguldak Belediye Başkanlığı adaylığına sıcak bakacağı da gelen bilgiler arasında bulunuyor.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerinde aday olup-olmayacağı en çok konuşulan kişiler arasında olan Kantarcı, sosyal medya paylaşımlarında, gerek il, gerekse Çaycuma ilçe yönetimi arasında kopukluklar olduğunu, kendine yönelik hakaretlerde bulunan kişilerle bunları yönlendiren bazı partililer hakkında disiplin işlemi yapılmasını istediği, bu yapılmadığı takdirde aday olmayı düşünmediğini açıkça belirtmesiyle dikkat çekti.

Editör: Pusula Gazetesi