Zonguldak Belediyesi Merkez Terakki Mahallesi Lavuar Koruma Alanı ve Çevresi Planlama, Kentsel Tasarım ve Peyzaj Düzenlemesi Ulusal Proje Yarışması kapsamında Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref ve beraberindekiler Emirgan Otel&[#]8217;de toplantı yaptı.
Toplantıya Zonguldak Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, TTK Genel Müdürü Burhan İnan, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, ZKÜ Rektörü Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz, Kent Konseyi Başkanı Yesari Sezgin, Maden Mühendisleri Odası Başkanı Erdoğan Kaymakçı, Mimarlar Odası Zonguldak Temsilcisi Turhan Demirtaş ve diğer jüri üyeleri katıldı.
Yarışmanın üçüncü oturumunu yaptıklarını ifade eden Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, &[#]8220;Şartnamenin hazırlanması yönündeki çalışmalarımız sonuna yaklaştı. Önceki iki toplantıda şartnameyi oluşturup görüşmeleri yapmıştık. Ancak son bir kez daha gözden geçirmek için bu üçüncü oturumu gerçekleştiriyoruz. Şartnameyi tamamlayıp yarışmaya start vereceğiz. Artık Zonguldak&[#]8217;ta 80 bin metrekarelik yeri olan lavuar alanında neler yapılacağını bilecek noktadayız&[#]8221; diye konuştu.
Toplantı basına kapalı olarak devam etti.
Editör: Pusula Gazetesi