Zonguldakspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Menemen Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı. Kulüp Başkanı Süleyman Caner Tokatspor maçında şanssız olduklarını belirterek 2 topun direkten döndüğünü söyledi. Başkan Caner Menemen Belediyespor ile Pazar günü hem ligde hem de ay sonunda Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacaklarını belirterek hedeflerinin üst sıralar olduğunu söyledi

TOKAT MAÇINDA DİREKLER ENGEL OLDU

Başkan Caner "Tokatspor maçında sahadan 3 puanla ayrılmayı istiyordu. Puan sıralamasında alt sıralarda olan takımlara karşı konsantre olamama hadisesi var. Buna rağmen çok pozisyonlara girdik. Bu pozisyonlar değerlendirilseydi farklı bir sonuç olabilirdi. Top direklere çarptı ama bir türlü içeri girmedi. Önümüzde iki önemli maç var. Biri grupta birinci diğeri ikinci. Bu maçlardan en iyi sonuçları almamız gerek. Menemen maçında deplasmanda iyi bir sonuç almayı istiyoruz. Darıca deplasmanında olduğu gibi Menemen deplasmanından da 3 puan alacağız" dedi.

"KUPADA TUR BEKLİYORUM"

Ziraat Türkiye Kupası'nda da karşılaşacakları Menemen Belediyespor maçını geçeceklerine inandığını belirten Caner "Futbolcularımıza güveniyorum. Menemen Belediyespor karşısında en iyi futbollarını ortaya koyarak turu geçmek için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarına inanıyorum. Bu turu da geçen biz olacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi