Bartın Ticaret ve Sanayi Odası&8217;nın üyelerine yönelik olarak düşük faiz ve daha uzun vadede kredi için Akbank Bartın Şubesi ile protokol yaptığı açıklandı. Odadan konuyla ilgili dün yapılan açıklama şöyle; &8220;Türkiye ekonomisinin can damarı olan KOBİ´lere sunduğu özel hizmet ve çözümler ile reel sektöre verdiği desteği sürdüren Akbank, oda üyelerinin yatırım ihtiyaçlarını karşılamak, ticari faaliyetlerine destek olmak üzere Bartın Ticaret ve Sanayi Odası ile bir işbirliğine imza attı. Bu işbirliği ile üyeler, üretim kapasitelerini yenileme ve arttırmaya yönelik yatırımlarında finansman desteğinin yanı sıra dış pazarda rekabet edebilmelerini sağlayacak krediler ile uluslararası arenada rekabet avantajına kavuşacak.

Cazip oranlar var


Akbank´ın küçük işletmelere yönelik hizmet ve çözüm geliştiren Şirket Bankacılığı Bölümü ile Bartın Ticaret ve Sanayi Odası arasındaki anlaşma 9 Mart 2010 tarihinde Bartın Ticaret ve Sanayi Odası´nda imzalandı. Söz konusu anlaşma kapsamında, Oda üyelerine Makine/Ekipman Kredisi, Hammadde Alım Kredisi, Taşıt/Filo Kredisi, Taksitli Ticari Kredi, İşyeri Kredisi, İşyeri Yenileme Kredisi gibi kredilerden sunuluyor. Eşit taksitle geri ödeme kolaylığı sağlanan kredilerin faizleri, kullanılan kredinin türü ve vadesine göre değişmekle birlikte, oda üyelerine özel olarak cazip koşullarda sunuluyor.


Özel koşullar uygulanacak


Diğer taraftan oda üyelerinin bireysel finansman desteğine yönelik kullandırılacak ihtiyaç ve taşıt kredilerinde de üyelere yönelik özel koşullar uygulanıyor. Akbank, oda üyelerinin kredi taleplerini geniş şube ağı sayesinde daha hızlı değerlendiriyor. Oda üyelerinin türev ürünler, vadeli işlemler opsiyon borsası(VOB) işlemleri, hisse senedi işlemlerine aracılık edilirken üyelere vadeli mevduat için özel fiyatlama, özel portföy yönetimi hizmeti, Akbank´ın komisyon tarifeleri uygulaması ile az fiyata çok işlem yapma imkanı sağlanıyor. KOBİ´lere anlaşma kapsamında çek karnesi, üye işyeri hizmeti, vergi-SSK ödemeleri, fatura ödemeleri, otomatik ödeme/tahsilat sistemleri, şirket kredi kartı, dış ticaret işlemleri gibi birçok ürün ve hizmet de sunuluyor.

Editör: Pusula Gazetesi