Zonguldak Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü bünyesinde antrenör olarak görev yapan Selim Oral Zonguldak merkezde özellikle bayan futbolunu ayakta tutan, geliştiren ve faaliyetlerin sürdürülebilir hale getirilmesinde büyük rol oynuyor. Bayan futbol takımı ile başta Karabük ve Ereğli olmak üzere bir çok ilde faaliyet gösteren Bayan Futbol takımları ile özel maçlar oynayarak futbolcuların gelişiminde önemli rol oynuyor. Selim Oral davet ettiği takımlara yapılan hazırlık maçlarının ardından iki takımı yemekte buluşturarak hem iki takım futbolcuları ve teknik heyeti kaynaştırıyor, hem de misafirperverliğini gösteriyor. Oral gittiği il ve ilçelerde de aynı ilgiyi görüyor.

YAZIN HERKES İZİN YAPTI O ÇALIŞTI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde futbol antrenörlüğü yapan Selim Oral, Yaz Spor Okulları bünyesinde başlatılan futbol okulunda hem erkekler hem bayanlarda yaz dönemi boyunca haftanın 5 günü sıkı bir çalışma temposu içinde girdi. Bir çok antrenör yazı izinli geçirirken, Selim Oral zamanını geleceğin yıldız adayları olan küçük futbolcularla geçirdi, meyvelerini yavaş yavaş almaya başladı.

Yaz Spor Okulu bünyesinde yapılan antrenmanlara ara vermeden devam eden Selim Oral bu sporcuları erkek ve kızlar olmak üzere Gençlik Merkezi Spor Kulübü bünyesinde bir araya getirdi, idmanlarını Cumartesi ve Pazar günleri devam ediyor.

MİNİKLER, ORAL'A BABA ŞEVKATİ ELE SARILIYOR

Yaz dönemi boyunca idmanlarda minik futbolculara karşı gösterdiği ilgi ve desteğin yanı sıra sıcak sevgisini de çocuklara hissettiren Selim Oral'a sporcular bir baba şevkati ile sarıldıkları gözleniyor. Oral ve minik sporcular arasındaki sevgi bağı çok özel.

"HAYATIN KENDİSİNE HAZIRLIYORUZ"

Antrenör Selim Oral antrenmanların devam edeceğini belirterek "Her geçen gün biraz daha gelişiyoruz. Sadece Futbola değil , hayatın kendisine hazırlıyoruz çocuklarımızı. Sadece bir Kulüp ğeğil, Futbolcu Fabrikası. Tüm yaş guruplarında çalışmalarımız 12 ay devam etmekte" dedi.

Antrenör Selim Oral antrenmanlara gelmek isteyen sporculara kapılarının açık olduğunu belirterek 0537 494 68 57 nolu telefonlardan kendileri ile irtibata geçilebileceğini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi