Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile HSBC Bankası arasında KOBİ&[#]8217;lere yönelik kredi anlaşması imzalandı. Alaplı Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen Meclis Başkanı Şenol Usaç, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Tarık Yazıcı ve Recep Ocak, Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Oktay, TSO Genel Sekreteri Taner Aslan&[#]8217;ın da hazır bulunduğu imza törenine HSBC Ereğli Şube Yöneticisi Zeki Alıcı ve İsmail Taşdelen katıldı.
İmza töreninde konuşan HSBC Ereğli Şube Yöneticisi Zeki Alıcı, &[#]8221;Üretim kapasitesini artırmak isteyen, ham madde temininde finansman ihtiyacı duyan, yurt dışına açılmak veya ofisini büyütmek isteyen Alaplılı KOBİ&[#]8217;ler bekledikleri finansman ihtiyacını artık HSCB İşletme Bankacılığı ile karşılayacak. Yeni işbirliği kapsamında, Alaplılı KOBİ&[#]8217;ler HSCB İşletme Bankacılığının desteği ile finansman ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecek. imzalanan protokol kapsamında Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri HSCB İşletme Bankacılığının sunduğu spot, rotatif, ticari finansman, ticari işyeri, ticari araç ve iş geliştirme gibi nakit krediler ile teminat mektubu ve akreditif gayri nakdi kredi imkanlarından faydalanabileceklerdir. Piyasa koşullarına oranla çok daha avantajlı faiz oranları ile ihtiyaç duyuldukları sermayeyi veya ticari desteği HSCB İşletme Bankacılığı ile sahip olabilen KOBİL&[#]8217;ler aynı zamanda çek karnesi, şirket ticaret kartı, otomatik fatura ödemeleri ve üye işyeri uygulaması (POS) gibi HSCB İşletme Bankacılığına ait nakit yönetim ürünlerinden de yararlanabilecekler&[#]8221; dedi.
Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şenol Usaç&[#]8217;da konuşmasında &[#]8220;Üyelerimize hayırlı uğurlu olsun, bu anlaşma ile Kobilerimize bir nebzede katkıda bulunabiliyorsak bizim için mutluluk verici olacaktır. Sizlerden isteğim üyelerimize daha içten daha samimi olarak yardımcı olarak sıkıntılarına çare bulmanız olacaktır" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi