Belediye Başkanı Cemal Akın, kadınların yaşama değer kattıklarını söyledi. Belediye Dinlenme Evi&8217;nde dün düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde konuşan Başkan Akın, &8220;Aslında bu akşam kadınlar ile birlikte bir yürüyüş düzenleyecektik ama bilindiği gibi Elazığ&8217;da bir deprem felaketi yaşandı. Bu depremde hayatını kaybeden insanlarımız var. Bu acı günde böyle bir programı iptal etmek zorunda kaldık. Allah bir daha ki yıllara da sağlıklı girmeyi nasip etsin. Bizler hanımların emrine amadeyiz&8221; diye konuştu. Yemekten önce Ambulans Şoförü Sema Şimşek, 25 yıllık şoför Emire Yıldız ve Köyortası Mahallesi Muhtarı Aysel Özveren&8217;e Belediye Başkanı Cemal Akın tarafından plaket takdim edildi.


Cennet anaların ayakları altında


Başkan Cemal Akın yaptığı konuşmada &8220;Cennet annelerin ayakları altındadır. Kadınları yılın bir günü değil, her günü kutluyoruz. Kadınlar yaşama değer katar. Kadınlar mesleklerinde en üst başarıları yakalamalarının yanı sıra, biz erkeklerin başarısında da temel taşlarıdır. Bir erkek peşinde eşi olmazsa başarılı olamaz. Tüm kadınların 8 Mart Dünya kadınlar Günü&8217;nü kutluyorum&8221; dedi. Yemeğe, Başkan Cemal Akın&8217;ın yanı sıra eşi Saadet Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin ve eşi Mücella Çetin, belediye meclis üyelerinin eşleri Hatice Fırıncıoğlu, Nurhan Koç, Sevil Öztabak da katıldı. Başkan Akın yemekten sonra eşiyle birlikte bütün bayanlara çiçek verdi.


Anlamlı ziyaret




Belediye Başkanı Cemal Akın ayrıca Yardımsevenler Derneği eski Başkanı Nermin Demirok&8217;u evinde ziyaret etti. Yardımsevenler Derneği&8217;nin uzun yıllar başkanlığını yapan, Bartın Huzurevi&8217;nin kurulmasında büyük katkı ve emeği bulunan Nermin Demirok&8217;u ziyaretinde konuşan Başkan Akın &8220;Bartın Yardımsevenler Derneği yardımlaşma ve dayanışmada güzel örnekler sergilemiştir. Sizlerin büyük gayretleri ile ihtiyacı olanlara destek verilmiştir. Bartın&8217;ımıza ve ihtiyaç sahibi insanlarımıza yaptığınız katkılardan dolayı size bir kez daha şükranlarımı sunuyorum&8221; dedi.



Editör: Pusula Gazetesi