10 takımla başlayan, Tekkeönüspor&8217;un İl Tertip Komitesi tarafından ligden ihraç edilmesiyle 9 takımla devam eden Bartın Birinci Amatör Küme&8217;yi 8. sırada tamamlayan Kumluca Esnafspor önümüzdeki sezona daha iddialı girecek.


Ligin son haftalarına doğru toparlandıklarını söyleyen Kumluca Esnafspor Teknik Sorumlusu İsmail Can, &8220;Lige katılmaktaki hedefimiz gençlerimize sporu sevdirmek, futbola yönlendirmek ve onları sporla iç içe yaşatmaktır&8221; dedi.


Bu sezon hizmete giren sahalarının ışıklandırılacağını ifade eden Antrenör İsmail Can,


&8220;Kumluca Esnafspor olarak ligin genelinde inişli çıkışlı bir grafik çizerken son haftalarda oynadığımız futbolla başarılı sonuçlar elde ettik.

Ancak, özellikle ligin ilk yarısında aldığımız kötü sonuçlar nedeniyle sıralamadaki yerimiz değişmedi.

Ligde birçok müsabakayı 60&8211;70 dakika önde veya berabere götürmemize rağmen müsabakaların sonlarına doğru yediğimiz gollerle bu müsabakalardan puan alamadık.

Yine çok pozisyon bulduğumuz müsabakalarda gol atamadık buna karşılık çok basit goller yedik. Geçtiğimiz sezonlara göre bu sezon daha genç bir kadroyla mücadele ederek genç oyunculara daha çok yer verdik.

94&8211;95 doğumlu olan bu oyuncular zaman zaman ilk on birde oynayıp başarılıda oldular. Gelecek vaat eden genç kalecimiz Özgür çok başarılı müsabakalar çıkardı ve sporseverlerin takdirini kazandı.

95 doğumlu Emre, Polisgücüspor maçında beraberlik golümüzü atan isimdi. Yani lige katılmaktaki hedefimiz gençlerimize sporu sevdirmek, futbola yönlendirmek ve sporla iç içe yaşatmaktır.

Bu çerçeveden bakıldığında, iki sezondur daha önceki adıyla minikler liginde ve B Gençler liginde yer alarak bu hedeflerimizi gerçekleştirmede başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Diğer taraftan Futbol sahamız tamamlanarak bu sezon hizmete girdi ve artık kendi sahamızda mücadele ediyoruz.

Başkanımız sahanın ışıklandırılacağı müjdesini de verdi inşallah önümüzdeki sezon antrenmanlarımızı akşam saatlerinde futbol sahamızda yapabileceğiz. Oyuncularımızın çoğu öğrenci veya kendi işleriyle uğraş verdiğinden gündüz antrenman imkânı bulamıyorduk veya halı sahada antrenman yapıyorduk.

Sahanın ışıklandırılmasıyla bu açığımızı da kapatmış olacağız. Tabiî ki tüm bunlarla birlikte beklentiler de artacaktır. Bu nedenle önümüzdeki sezon daha başarılı olmak durumundayız.&8221; şeklinde konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi