İtfaiye teşkilatı kuruluşunun 304. Yıldönümünü ve İtfaiye haftasını çeşitli etkinliklerle kutluyor.

31 mahalle, 3 belde ve 94 köy olmak üzere 200 bin nüfusa hizmet veren bölgenin en donanımlı itfaiyesi konumundaki Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, etkinlikler kapsamında Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı makamında ziyaret etti. İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş ve küçük itfaiyeciler ziyarette Başkan Uysal'a çiçek vererek, İtfaiye Müdürlüğüne destekleri için teşekkür ettiler.

Başkan Uysal, itfaiye ekiplerinin çalışmalarından memnun olduğunu belirterek; "Göreve geldiğim günden itibaren araç-gereç ve her yönden en fazla yatırımda bulunduğumuz müdürlüklerden bir tanesi İtfaiye teşkilatımız. İtfaiye Haftasını ve İtfaiye Teşkilatının kuruluşun 304. yılını kutluyor, ebediyete intikal etmiş itfaiye personeline Allah'tan rahmet diliyorum. Görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan siz değerli itfaiye teşkilatına ve ailelerine selam ve sevgilerimi sunuyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Karadeniz Ereğli Belediyesi İtfaiye teşkilatı, 1 Ekim tarihine kadar çeşitli etkinlikler ile itfaiye haftasını kutlamayı sürdürecek.

Editör: Pusula Gazetesi