Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi İsmet Akyol ile Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Sam Oral ve Ayhan Ataman, Bakacakadı Durmuş Demirel İlköğretim Okulu müdürü Ümit Eser&[#]8217;i ziyaret ederek kutladı.
Ziyarette konuşan Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi İsmet Akyol, hem kendilerinin yoğunluğu hem de Ümit Eser&[#]8217;in toplantıları nedeniyle ziyaretin geciktiğini belirtti. Sınav yoluyla Durmuş Demirel İlköğretim Okulu&[#]8217;na müdür olarak atanan Ümit Esel&[#]8217;i kutlayan Akyol, &[#]8220;Ümit Eser başarılı bir öğretmenimizdi. Bakacakadı Durmuş Demirel İlköğretim Okulu&[#]8217;nda da bu başarısını devam ettireceğinden hiçbir şüphemiz yok. Kendisini kutluyoruz. Eğitim Sen olarak, atamalarda belli bir liyakatin olmasını sürekli savunduk ve partizanca yapılan kadrolaşmaların karşısında olduk. Sendika olarak açtığımız davalar sonucunda haksız, hukuksuz ve liyakatsiz yapılan müdür ve müdür yardımcılığı atamalarında bugün belli bir yere gelindi. Eğitim Sen olarak, sınav yoluyla atanan diğer okul müdürlerini arayıp kutlayarak, eğitim-öğretim faaliyetlerinin sağlıklı yürütülmesi ve başarının artırılması anlamında katkı sunacağımızı belirttik&[#]8221; dedi.
Bakacakadı Durmuş Demirel İlköğretim Okulu Müdürü Ümit Eser de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, &[#]8220;Okul müdürlüğüm süresince demokratik bir eğitim anlayışı doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceğim&[#]8221; diye konuştu.
Eğitim Sen yöneticileri ziyarette müdür yardımcısı Ramazan Kır ve okul öğretmenleriyle de görüştü.
Editör: Pusula Gazetesi