Zonguldak´ın Kilimli beldesi belediyesine ait 30 halk otobüsü yapılan törenle resmi hizmete başladı. Kilimli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü önünde yapılan törene, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, daime müdürleri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreninde kurban kesilirken, dua edildi. AK Parti Milletvekili Polat Türkmen, araçların beldeye hayırlı olmasını temenni ederek, &[#]8220;Bu yaptığımız hizmetler halkımız içindir. Biz onlar için çalışıyoruz. Bu halk otobüsleri de onların rahat etmeleri içindir. Eksiklerimizi tespit ederek gidermeye çalışıyoruz. Araçların Kilimli halkına ve belediyemize hayırlı olmasını diliyorum. Allah kaza bela göstermez inşallah&[#]8221; dedi.
Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir de, 30 araçla birlikte hizmet vermeye başladıklarını belirterek, &[#]8220;Burada yaptığımız törenle ile birlikte artık resmi hizmete başlıyoruz. Vekilimizin de dediği gibi halkımıza hizmet ediyoruz. Onların sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Şimdi 40 tane durak yapıyoruz. Eskiyen duraklarımızı da yeniliyoruz. Pazartesinden itibaren otobüs saatleri de ayarlanarak tam olarak hizmet veremeye devam edeceğiz. Artık eskisi gibi durak harici indi-bindi olmayacak. Halkımıza hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin&[#]8221; dedi.
Konuşmaların ardından AK Parti Milletvekili Polat Türkmen, Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir ve beraberindekiler halk otobüsleriyle şehir turu attı.
Editör: Pusula Gazetesi