Forma giydiği Göztepe´de gol sevinci esnasında şortu düşen Sergio, gazetecilerin olayı hatırlatması üzerine utanarak yüzünü kapattı.
Amatör kümede mücadele eden Zonguldakspor, Brezilya 3. Ligi Nacional takımından golcü Sergio Oliveira´yı 1 yıllığına transfer etti. Brezilya´da ön protokol imzalayan Brezilyalı golcü, Zongultak´ta coşkuyla karşılandı. Kulüp Başkanı Celal İncekara, yönetici ve taraftarların karşıladığı Sergio Oliveira, Kulüp Başkanı İncekara´nın ofisinde kulüp yöneticileri ile tanıştı.
Tekrar Türkiye´ye döndüğü için çok mutlu olduğunu belirten Sergio Oliveira, "Türkiye, benim için çok önemli. Çok mutluyum. Göztepe´de taraftar beni çok seviyordu. Ben de bu sevginin karşılığında goller atıyordum. Gollerimi atmaya ve samba yapmaya burada da devam edeceğim" diye konuştu.
Bir dönem formasını giydiği Göztepe´nin Şirinyerspor ile oynadığı maçta attığı 2 gol sonrası tırmandığı tel örgüde şortunun düşmesi hatırlatılan Sergio Oliveira, utanarak kafasını aşağıya eğdi. Eliyle yüzünü kapatan Sergio, sonra gülümseyerek olayı geçiştirdi.
Sergio´nun birçok kulübün transfer listesinde yer aldığını belirten Menajer Göksel Arıcı, Göztepe´de 38 gol atan Sergio´nun, aynı başarıyı Zonguldakspor formasıyla da yakalayacağına inandığını ifade etti.
Zonguldakspor Kulübü Başkanı Celal İncekara ise, kulübü eski başarılı günlerine kavuşturmak için ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini söyledi. Statü gereği 1 yıllığına anlaştıkları Sergio´yu GMİS Genel Başkanı Ramis Muslu´nun kendilerine hediye ettiğini açıklayan İncekara, transferlerin süreceğini belirterek, tüm Zonguldaklılara birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
Bonservisi GMİS tarafından karşılanan Sergio, sözleşme imzalanmasının ardından ara transfer döneminin başladığı 5 Ocak tarihinden itibaren Zonguldak formasını giyebilecek.

Editör: Pusula Gazetesi