Bank Asya 1. takımlarından lider Kardemir Karabükspor, Pazar günü karşılaşacağı Kartalspor maçının hazırlıklarını bugün sabah tamamladı.
Kırmızı-mavili ekibin teknik direktörü Yücel İldiz, Kartal maçı için yoğun bir hafta geçirdiklerini söyledi. Sabah saatlerinde Yaşar Kaptan Çebi Spor Tesisleri´nde yapılan ve siyahi oyuncu Emmanuel Emenike´nin ayağındaki ağrıdan dolayı çıkmadığı idmanda futbolcular düz koşu ve ısınma hareketlerinin yanında serbest çalışma ile hazırlıklarını tamamladılar.
Yoğun bir hafta geçirdiklerini ve önlerinde zorlu 4 maç olduğunu söyleyen teknik direktör Yücel İldiz, "Motiveli bir şekilde çalışıyoruz. Son derece zorlu bir 4 haftaya giriyoruz artık. Bunların biri iç saha 3 karşılaşma deplasmanda. Bunlardan en iyi sonuçları alarak Karabük´e gelmemiz lazım. Bunun bilinci ile çalışıyoruz. Bugün son çalışmalarımızı yapıp öğleden sonra İstanbul´a hareket edeceğiz. Yarında İstanbul´da ter idmanı yapıp Pazar günü oynayacağımız maçın saatini beklemeyeceğiz. Zorlu bir
müsabaka olacak. Kartal evinde iyi mücadele eden bir takım ancak bizde iyi giden bir takımız. Oradan zorları başararak dönmek istiyoruz. Emenike´nin ayağında hafif bir ağrı olduğundan onu bugün dinlendiriyoruz. Diğer yandan kart cezalısı olan Hakan Söyler ile sakatlığı bulunan Birol Hikmet kadromuzda yer almayacak" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi