Karadeniz Ereğli Belediye ekipleri mahallerde çalışmaları sürdürüyor. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Bağlık Mahallesi Kayalık Sokak´ta 300 metre yeni su hattı ve abone bağlantısı çalışması yapılıyor.
Karadeniz Ereğli Belediyesi´ne bağlı ekipler kentin değişik noktalarında önemli çalışmalara miza atıyor. Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Bağlık Mahallesi Kayalık Sokak´ta 300 metre yeni su hattı ve abone bağlantısı çalışması yapılıyor. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca, müdürlük olarak çalışmaların belirlenen program dahilinde devam ettiğini belirterek, &[#]8220;Müdürlüğümüz tarafından 2010 yılı içerisinde toplam 15 bin metre içme suyu 13 bin metre kanalizasyon hattı yapacağız. Bu hedef doğrultusunda belirlediğimiz program dahilinde çalışmalarımız sürüyor&[#]8221; dedi.
Müdürlük tarafından Süleymanlar Mahallesi İstasyon Caddesi´nden Kemer mevkiine uzanan dere içerisinde bin 300 metrelik kanalizasyon hattı yapımı ve dere ıslah çalışması tüm hızıyla sürüyor.
Editör: Pusula Gazetesi