Zonguldak'ın Kozlu beldesinin, 12 Kasım 2012'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) kabul edilen 6360 sayılı kanun sonucu ilçe olmasının ardından Kurucu Kaymakam olarak atanan Ahmet Karakaya'nın tayini, Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesine çıkmıştı.

Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, yeni görev yeri Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesine gitmeden önce veda ziyaretlerine başladı. Kaymakam Karakaya, veda ziyaretleri kapsamında; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Kazım Eroğlu ile Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan Tosun'u makamlarında ziyaret etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kaymakam Karakaya'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki çalışma yaşamınızda başarılar dilerim" dedi.

Başkan Akdemir, Kaymakam Karakaya'ya ziyaretin anısına madenci feneri hediye etti.

Vali Ahmet Çınar'ın izinli olması nedeniyle Vali Vekilliği görevine bakan 1'inci Sınıf Mülki İdare Amiri olan Karakaya, aynı zamanda Zonguldak Vali Yardımcılığı ile kayyum atanan Karaman Belediye Başkanlığı görevlerini de yürütüyor.

KAYMAKAM KARAKAYA, KONUKLARINI AĞIRLADI

Zonguldak İdare Mahkemesi Başkanı Cemil Hulusi Parlak ve PTT Kozlu Şube Müdürü Orhan Yıldız ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ve TSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya'yı makamında ziyaret ettiler.

Kaymakamı Ahmet Karakaya, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklarına teşekkürlerini ifade etti.

Editör: Pusula Gazetesi