Bank Asya 1. Lig takımlarından lider Kardemir Karabükspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kartalspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı´nda çift kale maçla hazırlıklarını yoğun taraftar desteği altına sürdüren Kırmızı-mavili ekibin antrenmanını Karabük Valisi Nurullah Çakır, Karabük Emniyet Müdürü Hulisi Çelik, Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut da izledi.
İdmanda gazetecilere açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Kartal maçı bizim içim çok önemli. Bunun için futbolcu arkadaşlarımız bu bilinç ile hazırlıklarını sürdürüyor. En azından 1 ay önceden biz işimizi garantilemek istiyoruz. Ama şuan öncülüğümüz Kartal maçı galibiyeti. Bunun için İstanbul deplasmanından 3 puan alarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.
Diğer yandan Karabük Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü tarafından Cumayanı Kız Futbol Takımı´na alınan hediyeler için bir tören yapıldı.
Tören bir konuşma yapan Karabük Valisi Nurullah Çakır, Karabük´ün sporu seven çağdaş bir kent olduğunu ifade ederek, "Sporda kazanılan başarılar bunun en güzel örneğidir. Bugün futbolda Karabükspor´umuzun bulunduğu yer tüm Karabüklüleri gururlandırmıştır. Sporda kazanılan bu başarılar bizlere bir şey daha gösteriyor, o da spor alanında alt yapı eksikliklerimizi. Bu anlamda bildiğiniz gibi yeni bir stadyum yapımı için çalışmalarımız sürüyor. Süper lige ve Karabük´e yakışır bir stadyumu Karabük´e
kazandırmayı arzuluyoruz. Bunun yanında Karabüklülere de bir takım görevler düşüyor. Nedir bunlar? Gelen misafirlerin konaklayabileceği, yemek yiyebileceği vb. mekanları da oluşturabilmeliyiz. Ben inanıyorum ki Karabük yakın bir gelecekte spor alanında çok iddialı bir duruma gelecektir. Karabükspor´un başarısı bunu gösteriyor. Ben tekrar takımımıza başarılar diliyorum. Onlara güveniyoruz" dedi.
Cumayanı Kız Futbol Takımını da kazandığı başarılardan dolayı kutlayan Vali Çakır "Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda Cumayanı Kız Futbol Takımı´na Soğuksuspor Kulübümüz sahip çıkarak bünyelerine almıştı. Bugün itibariyle onların bir takım eksiklikleri giderildi" diye kaydetti.
Editör: Pusula Gazetesi