Alaplı ilçesinde Alport Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Yılmaz, beraberinde Alaplı TSO Başkanı Rafet Kılıç ve TSO Genel Sekreteri Taner Arslan ile birlikte Bolu, Düzce ve Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Vural, Alaplı TSO Başkanı Rafet Kılıç ve TSO Genel Sekreteri Taner Arslan´ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, &[#]8220;Dosyada sunulan projeyi inceledik. Böylesi bir projenin Akçakoca ilçesi içinde çok faydalı olacağı inancını taşıyoruz. İlçe olarak gerek siyasi gerekse sivil toplum örgütleri nezdinde her türlü desteği vermeye hazırız&[#]8221; dedi.
Alaplı TSO Başkanı Rafet Kılıç da, verilen desteğe teşekkür ederek, &[#]8220;Biz bu işe ilçemizin ve bölgemizin kalkınması ve işadamlarımızdan bu konuda bize gelen bir eksiği tamamlamak üzere yola çıktık. Alport A.Ş. şirketi herkese açıktır. Şu anda projenin son şekli ve maliyetler çıkartılıyor, akabinde katılmak isteyen tüm işadamı ve sanayicileri şirkete davet edeceğiz&[#]8221; dedi.
Alport Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Yılmaz da teknik konular ile ilgili bilgiler vererek, &[#]8220;Bu proje bölgeyi şahlandıracak bir proje olacak ve herkesi bu projeye destek vermeye davet ediyoruz&[#]8221; dedi.
ALPORT Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Yılmaz, beraberinde Alaplı TSO Başkanı Rafet Kılıç ve TSO Genel Sekreteri Taner Arslan, daha sonra Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük´ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Düzce TSO Başkanı Metin Büyük, &[#]8221;Böylesi bir eksiği görüp bu aşamada attığınız adımdan dolayı sizleri tebrik ediyoruz. Düzce bir sanayi şehri oldu, şehrimize gelen tüm yatırımcı ve işadamları ile bire bir görüşmeler yapmaktayız. Yatırımcıların bize ilk sorduğu soru ´En yakın liman nerede oluyor?´ Bizde kendilerine İzmit´te, Gemlik´te Gebze´de diye cevap verebiliyoruz. Bu projenizi canı gönülden destekliyoruz. Ne yapılması gerekiyorsa bizler hazırız. Gerektiği takdirde Ankara boyutunda da desteğe her zaman hazırız&[#]8221; dedi.
Alaplı TSO Başkanı Rafet Kılıç ise, &[#]8220;Karadeniz bölgesinin en büyük limanlarından biri olacak bu proje bizlerde ve bölgemizde büyük heyecana neden oldu. Bu konuda sizlerinde desteğini almak ve sizlere proje hakkında bilgi vermek için buradayız&[#]8221; dedi. Heyet daha sonra Bolu TSOD Başkanı Emin Semercioğlu´nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Bolu Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, &[#]8220;Bizler aynı bölgede üretim yapıp, hizmet veriyoruz, istihdam yaratıyoruz. Bu proje bizleri de heyecanlandırdı. Bu girişiminize teşekkür ediyorum ve sizleri tebrik ederim. Bize en yakın liman İzmitte. Alaplı ya yapılacak bu projeye tam destek veriyoruz. Siyasilerimizle ve sivil toplum örgütlerimizle bu projeyi paylaşacağız ve size gereken desteği maddi manevi sağlayacağız&[#]8221; dedi.
Alaplı TSO Başkanı Rafet Kılıç, &[#]8220;Verdiğiniz desteğe teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği bizleri daha da güçlendirdi&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi