Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Gençlik ve Spor İl Müdürü Eyüp Erman&[#]8217;a başarılar diledi.
Yatırımlarda ve sporu geliştirmeye yönelik projelerde destek vereceğini belirten Kazancı, &[#]8220;Zonguldak&[#]8217;a yapılacak yatırımlarda ve spora destek olan çalışmalarınızda gerektiğinde bizde Ak parti olarak yanınızda bulunacağız. Zonguldak&[#]8217;a katkı sağlayacağınıza inanıyoruz. Spor, gençleri kahve köşelerinden, çocukları sokaklardan kurtarabilecek bir aktivite ve oluşumdur. Spor Ak Parti iktidarı ile birlikte spor daha aktif hale geldi. Ama bu yeterli değil, komplekslerin yapılması gerekiyor. Tesis açısından bölgemizde sıkıntı var. Amatör sporcuları yetiştirmek konusunda eksikliğimiz var. Yeni spor tesisleri ve yatırımlarına ihtiyacımız olduğu kanaatindeyim. Böyle tesislerin kentimize kazandırılması yönünde ağırlık vermeniz daha iyi olur. Bu yönde de gereken desteği vereceğiz&[#]8221; diye konuştu.
GSİM Müdürü Erman ise, &[#]8220;Takım olmak çok önemlidir. Biz bir takım olmalıyız. Takımların hedefi de her zaman galibiyettir. Mağlup olanı kimse yanağından öpmez. Sporun hukuku böyledir. İpe un sermeye gelmedik. İpin üstünde daha çok giderek neler yapabileceğimize bakarız. İnşallah yararlı oluruz&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi