Karabük Valisi Nurullah Çakır, Devlet Hastanesine yapılacak olan Prefabrik Poliklinik binasının alanında incelemelerde bulundu.
Vali Nurullah Çakır, İl Sağlık Müdürü Korkut Eren, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Çetin Bakır´dan yapılması düşünülen Prefabrik poliklinik binası hakkında bilgiler aldı.
Vali Çakır, 48 poliklinik, 6 İdari oda, 7 büro, sağlık kurulu odası, idari raporlama odaları ve sosyal alanların bulunması düşünülen prefabrik poliklinik binasının mümkün olan en kısa sürede bitirilmesi konusunda gerekli olan talimatları vererek, hastane bünyesinde verilen hizmetlerin öneminden bahsederek, yeni yapımına başlanılacak olan prefabrik poliklinik binasının yapımı ile birlikte özellikle hastanenin fiziki durumu ve çevre peyzaj çalışmalarının bir bütünlük içersinde yürütülmesi gerektiğinin önemini vurguladı.
Yaklaşık 40 gün önce yeni göreve başlayan Op. Dr. Çetin Bakır´a başarı dileklerinde bulunan Vali Çakır, daha sonra servisleri gezerek burada yatan hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Editör: Pusula Gazetesi