CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk 6 Mart&[#]8217;ta yapılacak İl Kongresi&[#]8217;nde mevcut Başkan Osman Yayla&[#]8217;yı desteklediklerini söyledi.
Köktürk; &[#]8220;Bu kongrenin mağlubu olmayacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi ve Zonguldak aynı fikirsel görüşe sahip olanların rekabetinden kazançlı çıkacaktır&[#]8221; dedi.
CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk, açıklamasına şöyle devam etti:
&[#]8220;İlimizin ve ülkemizin yeni bir sosyal ekonomik modele ihtiyacı vardır. Sanayicinin, işçinin, esnafın, çiftçinin, emeklinin, öğrencinin, işsizin, toplumun her kesiminden vatandaşlarımızın problemleri taşınamaz boyutlara yükselmiştir.
Bu problemlerin çözümü; 87 yıllık siyasal deneyime sahip, güçlü bir bilim ordusu ve siyaset kadrolarını elinde tutan Cumhuriyet Halk Partisi&[#]8217;ni iktidar yapmaktan geçmektedir.
O nedenle 6 Mart Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz il kongresi, partimiz, ilimiz ve ülkemiz açısından önem arz etmektedir. Bu kongrenin mağlubu olmayacaktır.
Cumhuriyet Halk Partisi ve Zonguldak aynı fikirsel görüşe sahip olanların rekabetinden kazançlı çıkacaktır.
Gerçekleştireceğimiz il kongresinde samimiyetine ve uzlaşmacı tavırlarına inandığımız, görevde bulunduğu süreç içinde elde ettiği deneyimlerini önemsediğimiz, Sayın Osman Yayla ve oluşturduğu il yönetimini Cumhuriyet Halk Partisi Çaycuma İlçe Örgütü olarak destekleme kararımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi