Zonguldak´ta, maden ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden madenci, geride bir eş ve üç çocuk bıraktı. Morg önünde madencinin cenazesini bekleyen yakınları sinir krizleri geçirdi.
Olay, dün gece Dilaver Mahallesi´nde meydana geldi. Özel bir ocakta meydana gelen göçükte Metin Köseoğlu isimli madenci hayatını kaybetti. Cesedi, vagonla maden ocağı dışına getirilen Metin Köseoğlu´nun yaklaşık 15 yıldan beri ocakta çalıştığı belirtildi. Madencinin cenazesi ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı duyan madencinin yakınları ise hastaneye akın etti. Eşinin acı haberini alan Emine Köseoğlu da feryat edip yas tuttu. Feryat ederken eşinin
kendisine sürekli şaka yaptığını söyleyen Köseoğlu´nu yakınları güçlükle sakinleştirdi. Okul üniformaları ile hastane morguna gelen Köseoğlu´nun çocukları acı haberle yıkıldı. Madenci Metin Köseoğlu´nun çocukları Cansu, Caner ve Coşkun, babalarının öldüğünü duyunca annelerine koştu. Eşinin acısını çocuklarına sarılarak dindiren Emine Köseoğlu´da yakınları tarafından alandan uzaklaştırıldı.
Madenci Metin Köseoğlu´nun Karabük´ün Yenice ilçesine bağlı Yortan beldesinde defnedileceği öğrenildi. Ocak sahipleri ise ifadesine başvurulmak üzere polis karakoluna getirildi.
Editör: Pusula Gazetesi