CHP Zonguldak Milletvekili ve CHP parti Meclis Üyesi Ali İhsan Köktürk, CHP Alaplı İlçe Teşkilatı´nda yeni görev gelen Nuri Tekin ve Yönetim Kuruluna &[#]8216;hayırlı olsun&[#]8217; ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan CHP Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin, &[#]8220;Zonguldak Milletvekilimiz Ali İhsan Köktürk&[#]8217;ü aramızda görmekten mutluluk duyduk. Kendisi ilçe teşkilatımızı her zaman ziyaret ederek destek vermiştir. Kendisine İlçe Teşkilatım adına teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
CHP Zonguldak Milletvekili CHP parti Meclis Üyesi Ali İhsan Köktürk de konuşmasında, &[#]8220;Yeni ilçe Başkanımız ve Yönetim kurulumuz ve partimize hayırlı olsun. İlçe teşkilatımızın yeni yerini çok beğendim. Burası harika bir yer. Tüm emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Alaplı&[#]8217;yı çok önemsiyorum. Burada ki birlik ve beraberlik ortamı bizleri mutlu ediyor. Yapılacak olan çalışmalarınız da her zaman yanınızdayız&[#]8221; diye konuştu.
Ziyarette CHP Alaplı Eski İlçe Başkanı Mehmet Altay ve Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Arif Deliak ve Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.
Editör: Pusula Gazetesi