TFF 2. Lig Kırmızı grupta temsilcimiz Zonguldakspor'un rakipleri transfer dönemini iyi değerlendiriyor. Zonguldakspor Kızılcahamam'da kamp çalışmalarını sürdürürken, rakipleri de boş durmuyor

BANDIRMASPOR'A DEV SPONSOR

Bandırmaspor, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile sırt reklamı ve isim sponsorluğu konusunda sözleşme imzaladı. Bordo-Beyazlı kulüp Baltok Bandırmaspor veya Bandırmaspor Baltok ismiyle mücadele edecek. Bandırmaspor bu anlaşmadan 1.965.000 TL gelir elde edecek.

Öte yandan Bandırmaspor, geçen sezonun ilk devresini Fethiyespor'da geçirip ikinci devre 3.lig takımı Erokspor'a transfer olan ön libero oyuncusu Muharrem Efe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Bandırmaspor, geçen sezon 3.lig ekibi Karaköprü Belediyespor'da forma giyen forvet oyuncusu Ömer Faruk Ermeç ile sözleşme imzaladı.

TOKATSPOR AZAT'I RENKLERİNE BAĞLADI

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Tokatspor Kulüp Başkanı eski Beşiktaş ve Milli takımın futbolcusu Ahmet Dursun dış transferde bir futbolcuyu daha renklerine bağladı. Tokatspor Pendikspor'dan Azad Filiz ile anlaşmaya varırken, Azad yeni sözleşmeyi imzalayarak resmin Tokatspor'un futbolcusu oldu.

KIRKLARELİSPOR'DAN GENÇ YILDIZ

Yeni sezonda temsilcimiz Zonguldakspor'un rakibi olacak Kırklarelispor dış transfere yoğunluk verdi. Yeşil-beyazlı ekip iç transfer sorununu da çözerken, zirve mücadelesi verebilecek bir kadro oluşturma çalışması içinde. Kırklarelispor, Antalyaspor'dan 22 yaşındaki stoper oyuncusu Yusuf Çelik ile sözleşme imzaladı.

SİVAS BELEDİYESPOR BEŞİKTAŞ'TAN TAKVİYE YAPTI

Geçtiğimiz sezonu 2. Lig kırmızı grupta geçiren ve inişli çıkışma bir grafik çizen Sivas Belediyespor yeni sezonda genç ve yetenekli futbolculara yöneldi. Sivas Belediyespor, Beşiktaş'tan 20 yaşındaki santrafor Mustafa Apardı'yı transfer etti. Genç oyuncu geçen sezon Beşiktaş U21 takımıyla 31 maçta 15 gol kaydetti.

MENEMEN BELEDİYESPOR, ALTINORDU'YU ELEDİ

2018-2019 futbol sezonu öncesinde yeni sezon çalışmalarını sürdüren Menemen Belediyespor iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürürken, mevcut kadrosunda bulunan sağ bek oyuncusu Mehmet Utku Işık, TFF 3.Lig ekibi Bergama Belediyespor'a transfer oldu.

Menemen Belediyepor ayrıca 46. TSYD Folkart Ege Dostluk Kupası'nda penaltılar sonucu Altınordu'yu 5-4 yenerek finale yükseldi.

Yeni sezona güçlü kadrosuyla iddialı girmenin hesaplarını yapan Menemen Belediyespor son iki yıldır kaçırdığı şampiyonluğa bu sezon ulaşmak amacında.

Editör: Pusula Gazetesi