Bank Asya 1. Lig takımlarından lider Kardemir Karabükspor Pazar günü sahasında oynayacağı Konya maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
23 hafta boyunca bütün zorlukları yenerek bugünlere geldiklerini söyleyen Karabükspor Teknik direktörü Yücel İldiz, "Hedefe gitmek için zorlukları başarmak zorundasınız" dedi.
Bugün Yaşar Kaptan Çebi spor tesislerinde serbest antrenman ile çalışmalarını devam ettiren Kırmızı-mavili ekipte sakatlığı bulunan, kaleci Bülent, Sertan, Aydın Çetin, Şenol, Birol ve Ferdi idmanlara çıkmaya başladı. Antrenman ve saha koşullarının biraz ağır olduğunu söyleyen usta teknik direktör Yücel İldiz, "Oyuncularımız her türlü zorluğa rağmen çalışıyor. Bizim oynadığımız maçların hepsi zorluk içersinde geçiyor. Bu hafta Konya maçımızda zor bir mücadele olacak. Hedefe gitmek için zorlukları
başarmak zorundasınız. Bugüne kadar başardık, bundan sonrada başaracağız. Bu nedenle böylesine bir maç oynayacağız Pazar günü. Konya kaliteli ve güçlü oyuncuları bulunan bir takım. İç saha avantajını kullanarak seyircimizin desteği ile bu zorlu engeli geçip yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.
Özellikle kamuoyunda, ulusal ve yerel basında Karabükspor´un Süper Lig´e çok yaklaştığı yorumlarının yapılması üzerine ise İldiz, "Başarımız ve aldığımız puanlar üzerine çok şey yazılıp çiziliyor ama biz nerede olduğumuzu biliyoruz. Bizim camia olarak ayaklarımız hep yere basıyor. Basmak zorunda açıkçası. Futbolda ne zaman ne olacağı belli değil ve bunun için çok ciddi bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Önümüzde 11 maçımız var. Her maçımız final havasında olduğundan işimizi ciddi yapıyoruz. Erken
havaya girmek ve rehavete kapılma gibi bir lüksümüz yok. Sahaya çıkacak olan 11´imiz gerekli mücadeleyi yapacaktır" diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi