Zonguldak´ın Devrek ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adnan Keklikoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Kaymakam, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. İlk olarak İlçe Kaymakamı Hüseyin Öner´i ziyaret eden Başkan Adnan Keklikoğlu ve Genel Sekreter İsmet Akdemir odanın çalışmaları hakkında Kaymakam Öner´e çeşitli bilgiler verdi. Akdemir; &[#]8220;Önümüzde 4 yıllık bir zaman dilimi var. Bu 4 yıl içine esnaflarımıza çeşitli dallarda eğitimler vererek gelişen teknolojiye ayak uydurmalarını sağlayacağız. Teknoloji ve ticaret çok hızlı ilerliyor. Bizde oda olarak esnafımıza vereceğimiz eğitimlerle hem gelişen teknolojiye ayak uydurmalarını sağlamayı hem de verilecek düşük kredilerle esnafımızın ayakta kalmasını sağlayacağız&[#]8221; dedi.
Kaymakam Hüseyin Öner ise, yeni başkan ve yönetim kurulunu tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi. Belediye Başkanı Özcan Ulupınar da ziyaret eden heyet, oda çalışmaları hakkında Başkan Ulupınar´a bilgiler verdi. Başkan Keklikoğlu, belediyenin bazı hususlarda esnaflara yardımcı olmalarını isterken, Belediye Başkanı Ulupınar; belediye olarak tabela vergisini en asgari seviyede tuttuklarını, hafta tatili ruhsatlarında ise encümenin aldığı kararlarda doğrultusunda yine en düşük seviyelerde korumaya devam edeceklerini belirtti.
Son olarak İlçe Emniyet Amiri Murat Çolak´ı da ziyaret eden heyet, seçimlerde emniyetin asayiş konularında kendilerine verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür etti. İlçe Emniyet Amiri Murat Çolak da, &[#]8220;Yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyor ziyaretlerinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum. Bizim emniyet birimi olarak sizin aracılığınız ile esnaflarımızdan dükkanlarının kapı ve pencerelerini daha muhafazalı malzemeden yaptırmalarını, artık alüminyum doğramalardan vazgeçmelerini, çünkü bu malzemeden yapılan kapı ve pencerelerin iş yeri soygunlarında hırsızlara büyük kolaylıklar sağlıyor&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi