Ereğli&[#]8217;ye bağlı Gülüç Beldesi Belediye Başkanı Aydın Güngör, &[#]8220;Süper Amatör&[#]8217;de gençlerden kurulu bir takımla centilmence mücadele etmeyi amaçlıyoruz&[#]8221; şeklinde konuştu.
Güngör yaptığı açıklamada, Gülüç Belediyespor&[#]8217;un önümüzdeki sezon Deplasmanlı Süper Amatör Lig&[#]8217;de mücadele edeceğini söyledi. Bundan sonra iyi transferler yaparak ilçe ve beldeyi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirten Güngör; &[#]8220;Çocuklarımızı, yöneticilerimizi, teknik heyetimizi başarılarından ötürü tebrik ediyorum. Gülüç Belediyespor Süper Amatör&[#]8217;e renk katacaktır. Centilmence, gençlerden kurulu bir takımla mücadele edeceğimizi düşünüyorum.
Birinci amatör kümede oynadığımız gibi, fazla profesyonel havaya girmeden, amatörlükten uzaklaşmadan, takımı Deplasmanlı Süper Amatör Lig&[#]8217;de tutmaya çalışacağız.
Gençlerden oluşan bir takım kuracağımız için büyük bir maddi kaynak ayırmayı düşünmüyoruz. Yüksek rakamlar bölgesel lige, üçüncü lige terfi edecek takımlar için söz konusu olabilir. Bizim böyle bir iddiamız yok. Süper Amatör&[#]8217;de gençlerden kurulu bir takımla centilmence mücadele etmeyi amaçlıyoruz.
Gülüç Türkiye&[#]8217;nin en küçük beldesi, toplam alanımız 270 hektar. Bizim çocuklarımıza spor sahaları yaptıracak alanlarımız yok.
Şimdiden büyük hedefler peşinde koşmak gerçekçi olmaz. Ben futbolun yanına basketbol, voleybol gibi bazı spor salonlarını ilave edebilirsek onlarda ileri seviyeleri hedefleyebiliriz. Salon sporlarında daha öne çıkmayı düşünüyoruz&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi