AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı´nda düzenlenen basın toplantısına katılan AK Parti Samsun İl Koordinatörü ve Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, "Partimizin tüm teşkilatları uyum içerisinde. Bafra´da da bunu gördük" dedi.
Milletvekili Cumhur Ünal, Bafra ilçesinde partililerle bir araya geldi. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kolay Belediye Başkanı Dursun Aygün, İkizpınar Belediye Başkanı Şaban Çalışkan ile çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda konuşan AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, "Başbakanımız ve onun AK kadroları olan bizler teşkilatın her kademesi uyum içerisinde çalışmalarına devam etmekteyiz&8221; diye konuştu.
AK Parti Samsun İl Koordinatörü ve Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti: &8220;Samsun İl Koordinatörü milletvekili olarak bölgedeki ve İlçelerdeki ziyaretlerimizi devam ettiriyoruz. Yaptığı çalışmalarla AK Parti Bafra İlçe Teşkilatımız her kademesi ile gerek teşkilat disiplini gerek teşkilat uyumu ile örnek bir teşkil etmektedir. Teşkilatlarımızın her kademesinin uyum içerisinde çalıştıklarını görmek bizleri sevindiriyor. Bu birliktelik ve uyum, aynı zamanda teşkilat bilincimizin de göstergesidir. Yapılan çalışmaları istişare içerisinde görüşüyoruz. Bu toplantılar teşkilatlarımızı motive etmek, çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla yapılmaktadır.&8221;
Editör: Pusula Gazetesi