Bank Asya 1. Lig takımlarından lider Kardemir Karabükspor´da yönetim, futbolcular ve teknik heyet, eşleri ile birlikte stres attı.
Müzikli eğlence gecesinde bir konuşma yapan Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "78 ve üzerinde bir puanla ligi bitirip tarih yazmanızı istiyorum" dedi.
Çelik-İş Sendikası tarafından organize edilen müzikli eğlence gecesinde kulüp yöneticileri, teknik heyet, futbolcular ve eşleri Büyük Kulüp´te bir araya geldi. Müzik, dans ve eğlencenin hakim olduğu gecede futbolcular dans edip halay çekerek stres attı.
Şuan ligde 50 puan toplayan takımın başarısının devam edeceğini ve futbolculardan sezon sonunda en az 78 puan beklediğini söyleyen Ferudun Tankut, "Hakikaten bütün Türkiye, Kardemir Karabükspor´u konuşuyor. Sizlerle gurur duyuyoruz. Bu başarı 50 puanla kalmayacak, inanıyorum. Yıllardır konuşulacak bir rekora da koşacağız. Artık Süper Lig´e çıkmayı yeterli görmediğinize inanıyorum. İçimizde olan kaptan Bülent arkadaşımız Elazığspor´da 1. Lig´i 75 puanla göğüslemişler, Bursaspor da yine 72 puanla. Bunlar
zaman zaman spor programlarında dile geliyor. İnanıyorum ki o 75 puanı geçeceğiz ve bundan sonra Kardemir Karabükspor ve teknik heyet ile futbolcularımız uzun yıllar konuşulacaktır. İnanın sürpriz olmayacak, zor da olmayacak. Biz o maça çıkarken tribünden o maçı alıp alamayacağınızı çok net görüyoruz. Bütün Türkiye güzelliklerimizi konuşuyor ve konuşmaya devam edecek. Çelik - İş Sendikası ve Kardemir Karabükspor Başkanı ve Yönetim Kurulu olarak da sizlerle onur ve gurur duyuyoruz. Bu başarınız Çanakkale ve
Konya ile de devam edecektir. İnanıyorum ki, plakamız olan 78´i yakalayarak bir tarih yazacaksınız. Bu tarihi yazacak başta teknik heyet ve futbolcularımızla eşleri ve çocuklarına çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Daha sonra futbolcular ve teknik heyet eşleri ile birlikte dans edip bol bol halay çekti. Programın sonunda ise Karabüksporlu futbolcular hep bir ağızdan Karabükspor´a yazılmış ´Puslu kentin çocukları" şarkısını söyledi.
Editör: Pusula Gazetesi