Zonguldak´ın Türkali köyü Mandıra mevkiinde 67 EA 503 plakalı aracı ile uçurumun başına gelen S.K., bir süre orada bekledi. Jandarmayı telefonla arayarak intihar edeceğini söylemesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekibi, S.K.´yı ikna etmeye çalıştı. Ailevi problemler nedeniyle intihar etmek istediğini söyleyen S.K.´nın yakınları olay yerine çağırıldı. Jandarma ve tüm çabalarına rağmen ikna olmayan S.K., aracını uçuruma doğru sürdü. Yaklaşık 50 metre aşağıya doğru ilerleyen S.K., kayalara çarpması
sonucu durabildi. Kayaya çarpınca yaralanan S.K., kazada hafif yaralandı. S.K., olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri tarafından araçtan çıkarılarak ilk müdahalesi yapıldı.
Olay yerinde bulunan görgü tanığı Raşit Çevik, S.K.´nın direksiyonu sağ tarafa kırması nedeniyle uçuruma doğru seyir ettiğini ve son anda bir kaya parçasına çarpmasıyla durabildiğini ifade etti. Sol tarafa direksiyon kırması halinde şahsın denize kadar gidebileceğini belirten Çevik, olayları şöyle anlattı: "Ben buraya geldiğimde taksiden inmiş bir kişi, yolda bekliyordu. Yolda bekleyen kişi jandarma ekiplerine telefon etmiş, ekipler buraya geldi. Jandarmalar, S.K.´yı ikna etmeye çalıştı ama ikna olmadı.
Olay yerine babasını çağırdılar, babası da ikna edemedi. Ailevi bir sorun olduğu için olay yerine iki tane bayan geldi. Bayanla konuşurken aracı sürmeye başladı ve aşağıya doğru sürüklendi. Önüne çıkan kaya parçasına çarparak durabildi. Eğer araç sol tarafa gitseydi araç parçalanırdı, içindeki şahıs sağ çıkamazdı. İntihar girişiminde bulunan kişi devamlı aracın içindeydi. Dışarı çıkaramadılar. Dışarı çıkmak için ikna ediyorlardı, ancak ikna edemediler."
112 Acil ambulansıyla Atatürk Devlet Hastanesi´ne gönderilen S.K.´nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Editör: Pusula Gazetesi