Halay Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilen Hentbol 2.lige yükselme final grubu müsabakalarında Zonguldak'ı temsil etti.

8 takım katılması gereken finallere 7 takım katıldı. Müsabakalar sonfunda ilk 4 takım arasına girecek takımlar 2018-2019 Türkiye Hentbol 2. Ligde mücadele etmeye katılmaya hak kazanacaktı. Ancak temsilcimiz Halay Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü umduğunu bulamayarak elendi ve turnuvayı 6'ncı olarak tamamladı.

Halay Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü final grubu müsabakalarında A grubunda mücadele etti. A grubunda İzmir Dikilispor, Cizre Yıldızlarspor, Nazilli Belediyespor ve Zonguldak Halay Gençlik Spor kulübü yeraldı. B grubunda ise Adana Seyhan Belediyespor, Başkent Akademispor ve Malatya Belediyepor kulüpleri yeraldı.

İŞTE SONUÇLAR

Halay Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü ilk maçta Nazilli Belediyepor ile 28-28 berabere kalırken, ikinci maçta Cizre Yıldızlarspor ile 29-29 berabere kaldı. Gruptaki son maçını İzmir Dikilispor'a karşı 33-28 kaybeden Halay Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü turnuvayı 6'ncı olarak tamamladı ve 2.lig hayallerini gelecek sezona bıraktı.

Editör: Pusula Gazetesi