İstanbul Zonguldaksporlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı ve Ultras Elmas İstanbul Zonguldakspor Sevdalıları Gurubu tribin liderlerinden Ferdi Tosun ve Okan Aslan örnek bir davranışta bulunarak Ramazan ayı içinde muhtaç aileler için 30 koli ramazan paketi hazırlayarak yerlerine ulaştırdı.

GURBETÇİLER, MUHTAÇ AİLELERİ UNUTMADI

Okan Aslan ve Ferdi Tosun konu ile ilgili şu açıklamada bulundu: "Her sene yaptığımız gibi iftar vermektense bu senede yine iftarlıklarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak iftar yapmalarını sağladık. Bunun için grubumuzca 5 adet Zonguldak Filyos'a, 5 adet merkeze, 5 adet İstanbul'a ve 15 adet koli de bir yardım derneğine bağışlamak üzere toplam 30 kolu ramazan paketi dağıtarak destek verdik. Bizlere bu oluşumun sağlanmasında destek olan gurup üyelerimizden Allah razı olsun. Bizler İstanbul7da yaşayan Zonguldaklı gençler olarak Zonguldakspor tribünlerinde İstanbul'da bulunan Zonguldaklı'ları en iyi şekilde temsil etmenin peşindeyiz. Bir taraftar grubu olmaktan ibaret menfaatsiz, çıkarsız olarak gurup olarak sosyal faaliyetlerde de bulunarak Zonguldaklılara hizmet etmekten gurur duyuyoruz.

Sosyal aktivitelerimiz bundan sonra da devam edecek. Bizlere destek veren tüm sivil toplum örgütlerine, kurum ve kuruluşlara, başkanlarımıza, dostlarımıza, gurup üyelerimize buradan teşekkür ediyoruz.

Sen-ben yok. Sadece Zonguldak ve Zonguldakspor var diyoruz. Önümüzdeki yıl da çok ses getirecek projelerle yolumuzda ilerlemeye devam edeceğiz.

Bizler Ultras İstanbul Zonguldakspor Sevdalıları olarak inayırouz ki tüm Zonguldaklılar inansın yeter. Tüm Zonguldaklıların ve Zonguldaksporlular'ın ramazan ayını ve ramazan bayramını da şimdiden kutluyoruz"

Editör: Pusula Gazetesi