Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şubesi ve hayırseverlerin katkılarıyla Gazi İlköğretim Okulunda yaptırılan örnek sınıf hizmete sunuldu.
Törene, Zonguldak Valisi Erdal Ata, Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün ve yönetimi, Gazi İlköğretim Okulu Eski Müdürü Ahmet Bozdemir, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Törende, İstanbul&[#]8217;dan gelen görevli tarafından davetlilere akıllı tahtanın nasıl kullanılacağı gösterildi. Daha sonra konuşma yapan Vali Erdal Ata, &[#]8220;Bu akılla tahta dersi dinleyen ve dersi anlatan kişi için çok kolay bir program oldu. Eğitimimiz renkli hale geldi. Gençlerimizin daha iyi şartlarda yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Derslik ve sınıf ihtiyacı sürekli artıyor. Daha iyi hizmetler yapmalıyız. Bu sınıf çok güzel olmuş ve diğer sınıflarımızı da bu sınıf gibi yapmak gerekiyor. Birkaç arkadaşımız bir araya gelerek sınıf yaptırabilirler. Bu sınıfımızın herkese hayırlı olmasını diliyorum&[#]8221; dedi.
Ardından konuşma yapan Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, &[#]8220;Bu sınıfı hayırsever arkadaşlarımızın yardımlarıyla yaptık. Diğer sınıflarımızı da yapmak için buradan hayırseverlerimize sesleniyoruz. Bizlere yardımcı olan hayırseverlere buradan çok teşekkür ediyoruz&[#]8221; dedi.
Konuşmaların ardından Vali Erdal Ata ve davetliler sıralara oturarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
Örnek sınıfta, akıllı tahtanın yanı sıra, dolaplar, yer döşemesi, çizilmez ve yanmaz masa ile sıralar, ışığa duyarlı perdeler, bilgisayar ve prodüksiyon cihazı bulunuyor.
Editör: Pusula Gazetesi