Armutlucuma ve Civar Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile başkanını değiştirdi. Yeni Başkan Dursun Özcan ve yönetimi kongre sonrasında Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı makamında ziyaret etti.
Yeni yönetimle beraber güzel işlere imza atacaklarını söyleyen Armutlucuma ve Civar Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Özcan Başkan Uysal'ında desteklerini beklediklerini belirtti. Özcan konuşmasında, "Bizler bugüne kadar dernek olarak, köylerimizin sorunlarını üst makamlara anlatmaya çalıştık, bundan sonra da yine dernek olarak vatandaşlarımız ve köylerimiz için elimizden geleni yapacağız. Bizden desteklerini esirgemeyen ve ziyaretimizi kabul eden Ereğli Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal'a teşekkür ederiz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğli'deki derneklere ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını vurguladı. Uysal, " Bizler derneklerimize önem veriyoruz. Elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Ben yeni yönetime görevinde başarılar diliyorum. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi