Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Perşembe Beldesi'nde dün gece meydana gelen trafik kazasında 32 yaşındaki Mesut Kaya hayatını kaybetti.
Olay dün gece 01.00 sıralarında beldeye bağlı Dursunlar Köyü mevkiinde meydana geldi.
Dün gece iki arkadaşı ile otomobille gezintiye çıkan Mesut Kaya'nın otomobilin arka koltuğunda oturduğu bir süre sonra henüz bilinmeyen bir nedenle arkadaşları ile tartıştığı öğrenildi. Kavga esnasında araçtan düşen Mesut Kaya ağır yaralandı. Araç ise bir evin duravarına çarparak dururabildi. Olay yerine hemen jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vücudundan ve başından yaralanan Mesut Kaya'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Mesut Kaya Çaycuma Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Otomobildeki A.Y. ve K.Y. göz alınırken bir fabrikada işçi olarak çalışan ve çevresinde oldukça sevilen Mesut Kaya'nın ölümü büyük üzüntü yarattı.
Görgü tanıkları ise olaydan yarım saat önce aynı araçta görünen kişinin araç içerisinde kavga ettiklerini gördüklerini, şahısların alkollü olduklarını bildiklerini, aracı süren M.K'nın birden aracı durdurak araçtan inip yanında oturan K.Y.'nin kapısını açarak indirmeye çalıştığını gördüklerini ve daha sonra aracın birden hareket etmesiyle ikisininde araçtan savrularak düştüğünü ve aracında duvara çarptığını söylediler.