Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden temsilcimiz Devrek Belediyespor yönetimi teknik heyetin raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kırmızı-beyazlı yönetim yeni sezon öncesinde eski futbolcusu Arif Özen'i kadrosuna kattı. 2017-2018 futbol sezonunda Devrek Belediyespor forması giyen stoper Arif Özen geçtiğimiz sezonu Konya Ereğlispor'da geçirmişti. Başarılı stoper ile temasa geçen Devrek Belediyespor yönetimi Arif ile kesin anlaşmaya vardı. Kırmızı-beyazlı ekip Arif'in transferi ile defans hattını da güçlendirmiş oldu.

BAŞARILI KARİYERİ VAR

Devrek Belediyespor'un yeni transferi 26 yaşındaki stoperi Arif Özen 2006 yılında Paşabahçe'de futbola başladı. Paşabahçe'de 8 yıl futbol oynadıktan sonra 2014 yılında Çiğdemspor'a, ardından da Sancaktepe Belediyespor, Dikilitaşspor, Konya Ereğlispor'dan sonra tekrar Paşabahçe'ye transfer oldu. 2017-2018 futbol sezonunda Devrek Belediyespor'a transfer olan Arif kırmızı-beyazlı forması son olarak Alaplı Belediyespor ile Devrek Belediyespor arasında oynanan play-out maçında giymişti.

Devrek Belediyespor'dan BAL ekibi Konya Ereğlispor'a transfer olan Arif geçtiğimiz sezonu bu takımda geçirdi. Başarılı stoper yeni sezon öncesinde Devrek Belediyespor yönetimi ile tekrar anlaşmaya vardı. Arif 2019-2020 futbol sezonunda tekrar Devrek Belediyespor forması giyecek

Editör: Pusula Gazetesi