Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Kırmızı-lacivertli ekip ilk yarıdaki mevcut kadrosundan 6 futbolcu kaybederken, bu futbolcuların yerini doldurabilmek için yönetim maddi imkansızlıklara rağmen transfer çalışmalarını sürdürüyor.

1.87 BOYUNCDA, KARİYERİNDE 262 GOLÜ OLAN GOLCÜ GELDİ

Zonguldakspor yönetimi istenilen verimi alamadığı golcü Sinan Uzun'un Yalovaspor'a transferinin ardından santrafor arayışlarını yoğunlaştırmıştı. Kırmızı-lacivertli ekip altyapısı Almanya olan çok tecrübeli bir golcü futbolcu ile anlaştı. 1.87 boyunda olan golcü 34 yaşında.

2012 yılında Almanya'dan Türkiye'ye gelen ve Denizlispor'a transfer olan golcü Türkiye'de Samsunspor, Boluspor, Menemen Belediyespor ve Bandırmaspor gibi takımların yanı sıra bir çok takımın formasını giydi.

1.87 boyunda olan golcü futbolcu kariyerinde 524 maça çıktı, bu maçlarda 262 gol attı.

3 GÜNDÜR ZONGULDAK'TA İDMANLARA ÇIKIYOR

Zonguldak'a 3 gün önce gelen ve takımın Çaycuma kampına katılarak takımla birlikte idmanlara çıkan tecrübeli golcünün ismini ve son 3 sezon oynadığı kulüpleri yönetim ve teknik heyetin istediği doğrultusunda açıklamıyoruz. 2020-2021 sezonunda oynadığı takımdan ayrılan golcü futbolcu Zonguldakspor'a yük olmamak için bonservis sorununu kendisi çözmek istiyor. Bu nedenle Pusula Spor Servisi olarak bu golcünün ismini bonservis sorunu çözülünceye kadar açıklamayacağız.

ZONGULDAKSOR'A DA 1 GOLÜ VAR

Zonguldakspor'a da 1 gol atan golcü futbolcu bonservis sorununun çözülmesi halinde ikinci yarı kırmızı-lacivertli forma altında gollerini Zonguldakspor için atacak.