-ÖZEL İÇERİK-

Teşkilatla arasının kötü olduğu yönünde geçtiğimiz aylarda olumsuz haberler çıkan Ömer Selim Alan, Ankara'da yapılan il başkanları toplantısında Zeki Tosun ile birlikte samimi pozlar verdi.

Teşkilatla arasında hiçbir sorun olmadığını belirten Başkan Alan "İl başkanım olsun, kademe başkanım olsun aramız her zaman iyiydi. Aramızı kimse bozamaz. Belli bir kesimin böyle bir talebi var sanırım, sürekli kaşınıp gündeme geliyor" dedi.

"BEN DE İL BAŞKANIM DA MİLLETVEKİLLERİMDE RAHATSISIZ"

Başkan Alan, kendisine sorulan soruyu şöyle yanıtladı;

"Ben bu teşkilatlarda yılarca görev yapmış, bu teşkilatların içinde görev almış, o sıralarda oturmuş, sıkıntıları birebir yaşamış bir insan olarak teşkilatımın biriyle sıkıntı yaşamam söz konusu olamaz. İl başkanım olsun, kademe başkanım olsun aramız her zaman iyiydi. Aramızı kimse bozamaz. Belli bir kesimin böyle bir talebi var sanırım, sürekli kaşınıp gündeme geliyor. Ama ben onlara şunu söylüyorum; biz kavga etmeye değil, birlikte omuz omuza gönül gönüle çalışarak Zonguldak'ı hak ettiği yere getirmek için görevlere talip olduk. Birlikteliğimiz hakkında kimsenin kafasında en ufak soru işareti bile olmasın. Kaynaşmaya, birlikteliğe ve samimiyete ihtiyacımız var. Birlikteliğimiz daha da pekişecek. Böyle bir algı oluşturulmasın, bundan ben de il başkanım da milletvekillerimde rahatsısız."

Editör: Pusula Gazetesi