Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da bugün oynanan Zonguldakspor-Çorum FK maçının ardından Çorum FK Başkanı Fatih Özcan sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.
Fatih Çelik maçın ardından aracının önü kesilerek eşinin yanında kendisine küfür edildiğini iddia etti.

İşte Fatih Özcan'ın paylaşımı: "Mağlup olmuş bir kulüp başkanının aracının önünü kesip, yanında eşi varken maganda gibi küfür etmek ancak size yakışırdı. İnsanlıktan nasibini almamış zavallılar. Çorum'da oynanacak maça gelirseniz sizi en iyi şekilde ağırlayacağımdan emin olabilirsiniz."

ZONGULDAKSPOR SOSYAL MEDYA'DAN TEPKİ GÖSTERDİ

Zonguldakspor kanadından ise Başkan Fatih Özcan'ın açıklamalarına yine sosyal medyadan yanıt geldi. İşte o yanıt: "Kamuoyunun Bilgisine: Bugün kendi sahamızda ağırladığımız ve 1-0 mağlup ettiğimiz Çorum FK kulübü başkanı Fatih Özcan'a, Zonguldakspor gibi büyük bir camianın misafirperver taraftarına yakışmayacak şekilde yapılan saygısızlığı asla kabul etmiyoruz. Kendisinin sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımı da yorumlayarak, bir kişinin yapmış olduğu bu saygısızlık tüm Zonguldakspor camiasına mal edilmemelidir. Saygılarımızla. Zonguldakspor Sosyal Medya"