Günümüzde birçok kişinin en fazla başvurduğu yöntemlerden biridir araç kiralama. Herkese göre nedenler değişse de sıklıkla altında yatan neden araba sahibi olmanın masraflı olması gelmekte. Şirketler ve bireysel kiralama hizmetlerinin alımında ekonomik olarak daha rahat olması kiralama hizmetini ön plana çıkarmakta.

BGR Filo Hakkında

Firma olarak sektöre 2008 yılında giriş yaptık. Öncelikle bilişim ve teknoloji alanında kurulan şirketimiz bu alanda başarılı birçok projeye imza attı. 2015 yılına geldiğimizde ise firmamız bilişim ve teknoloji hizmetlerini araç kiralama hizmetleriyle birleştirmeye karar verdi.

Firma olarak kiralama hizmetlerini kendi geliştirdiğimiz yazılım teknolojisiyle sunuyoruz. Bu da sizlere daha kaliteli hizmet vermemizi sağlıyor. Bu sayede;

  • Müşterilerin araçlarını doğru bir şekilde takip etmesi,
  • Anlık sorunlar la karşılaşılması durumunda hemen müdahale kolaylığı,
  • 24 saat destek hizmetinin olması,
  • Servis, bakım ve onarım hizmetleri konusunda bilgilendirme hizmetlerinin dijital ortamda güvenle alınmasını sağlıyor.

Müşterileri için büyük kolaylık olan dijital ortamda hizmet alınması işleri daha hızlı ve kolay hale getirmektedir.

Şirketimiz aracılığıyla hem bireyler hem de kurumsal kiralama hizmetleri alınmaktadır. Türkiye'nin 81 iline hizmet sunumunu yapıyoruz.

  • Binek araç,
  • Ticari araç,
  • Elektrikli araç,
  • Arazi araçları,
  • Minibüs,
  • Otobüs ihtiyaçlarınızı şirketimiz bünyesinde karşılayabiliyorsunuz. Hizmetlerimiz içinde şoförlü olarak araç kiralamanız da mümkün olmakta.

Neden Araç Kiralama

Araç kiralama hizmetinin alım nedenleri incelendiğinde sıklıkla sıfır ya da ikinci el fark etmeksizin araçların fiyatlarının yüksek olması ilk sırada geliyor. Alım satım işlemleri ve arabaların aylık ve yıllık bakım periyodları da eklendiğinde araba sahibi olmak masraflı bir duruma dönüşmekte.

Bireysel araba sahibi olmanın dışında şirketler için birden fazla araba sahibi olmak ve tüm masraflarının karşılanması kurumlar için bedeli yüksek giderler anlamına gelmekte.

Araç kiralama firmaları bu nedenle en fazla ziyaret edilen yerler olmaya devam ediyor. Firmamız bünyesinde bizimle çalışan müşterilerimizin de bizden uzun zamanlı hizmet alma nedenlerinden biri kaliteli hizmet almaları ve bu hizmet için ödedikleri bedelin uygun fiyatlarda olması.

Kimler Araç Kiralıyor

Araç kiralama hizmeti herkes tarafından alınabilir. Ehliyeti olan kişiler direk olarak aracı kendileri kullanmak için kiralayabilirken araca ihtiyacı olup ehliyeti olmayan kişiler için şoförlü kiralama hizmetleri sunuyoruz.

VIP araç kiralama hizmetinden arazi araç kiralama, minibüs kiralamadan otobüs kiralama hizmetlerine kadar her ihtiyaca cevap verecek hizmet seçeneklerimiz bunuyor. Yapılması gereken bizlerle iletişime geçilmesi ve taleplerin ifade edilmesi. Siz ne istediğiniz bize iletin biz çözüm sunalım.

Araç Kiralamanın Avantajları

Araç kiralama firmaları içinde bizimle çalışmayı tercih eden müşterilimizin her zaman için uygun fiyat politikasıyla diledikleri süre boyunca araç kiralama hizmetlerinden faydalanabilmekteler.

Yaşanılan sorunlarla ilgili hemen çözüm sunulması yardıma ihtiyaç duydukları her an için yanlarında olmamız ve 24 saat boyuna bize ulaşabilmeleri de bizimle çalışma nedenleri arasında.

  • Araçların bakım onarım işlemleri için zaman ayırmadan araç kullanımı sağlıyorsunuz,
  • Uygun fiyat seçenekleriyle dilediğiniz süre boyunca size ait bir araç sahibi oluyorsunuz,
  • Dilediğiniz model ve özellikte aracı kiralama özgürlüğüne sahipsiniz.
  • Dilerseniz kendiniz kullanabilir dilerseniz şoförlü olarak kiralama yapabilirisiniz

Nasıl Araç Kiralanır?

Şirketimiz bünyesinde her talebi karşılayacak araç seçeneklerimiz sunuluyor. Binek araçlardan arazi araçlarına kadar tekli ya da birden fazla araç kiralama isteklerinin hepsine hemen çözüm sunulmakta.

Hangi Hizmetler Alınır?

Kiralama hizmetlerimiz içinde öncelik müşteri memnuniyeti. Sizin isteklerinizi karşılayacak modelde araçlar hemen hazır hale getirilip size hızlı bir şekilde teslim edilmekte.

  • Araçların operasyonel işlemleri tarafımızca yapılmakta,
  • Servis, bakım ve onarım hizmetlerini şirketimiz düzenli gerçekleştirmekte,
  • Şoförlü kiralama hizmetimiz sayesinde dilerseniz aracı kiralayabilmektesiniz.

Bizlerle iletişime geçerek tüm hizmetlerimiz hakkında detaylı görüşme sağlayabilirsiniz.