Bir çok özel gün gibi antrenörlerin de özel günü var. 21 Haziran antrenörler günü olarak belirlenmiş. Zonguldak'ta bir çok antrenör sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla meslektaşlarının özel günlerini kutladı. Sarayspor Antrenörü Turan Altıntaş, Tekvando antrenörü Emrah Demir başta olmak üzere bir çok antrenör 21 Haziran Antrenörler gününü kutladı.

HAKAN YÜKSEL DE 21 HAZİRAN'I KUTLADI
Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü resmi soysal medya sitesinden 21 Haziran antrenörler gününü kutladı. Sitede şu ifadelere yer verildi: "Sporcularımızın yetişmesinde büyük emekleri olan antrenörlerimizin 21 Haziran Antrenörler Günü'nü kutlarız"

İŞTE ANTRENÖRÜ İFADE EDEN KISA AÇIKLAMA
"Antrene eden, eğiten ve öğreten anlamına gelir. Öyle bir meslektirki birçok mesleğin birleşiminden oluşur, fedakarlık ve özveri ister...

Bu ülkede gurur duyduğumuz birçok sportif başarının gizli kahramanları olan Antrenörlerimiz. Birçok genç insanın hayatlarına ışık ve yol gösterici olmuşlardır.

Bizleri sporu sevdiren, hayatımıza değer ve anlam katan, kaybettiğimiz ve şuan hayatta olan sayfamda olan tüm emekçi antrenörlerimizin günü kutlu olsun"

Pusula Spor Servisi olarak tüm antrenörlerin 21 Haziran Antrenörler Günü'nü kutluyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi