Çalışan kadınların yoğun iş temposu sebebiyle temizliğe vakit ayıramaması sonucu oluşan ev temizleme hizmetleri başlı başına bir sektör haline gelmiş durumda. Profesyonel temizlik firmaları tarafından büyük bir itina ile yapılan ev temizliği hizmetleri sayesinde, gerek çalışan gerekse çocuklu ev kadınları rahat bir nefes alıyor. Ev temizliğinde yüksek temizleme gücüne sahip temizlik malzemeleri kullanan firmalar, oldukça uygun fiyat seçenekleriyle evlerde '' Dip Köşe '' denilen tarzda ayrıntılı temizlik yapıyor.2018 yılının bitmesiyle ve 2019 yeni yılın gelmesiyle birlikte iş potansiyelin daha çok arttığını duyuran temizlik firmaları sahipleri, yeni yılda çok daha iddialı işler çıkartacaklarını duyurdular.

Ev temizliğinde ilk olarak tüm odaların yüksek emiş gücüne sahip elektrikli süpürgeyle tozunun alınmasıyla başlayan temizlikler, toz alma ve silmeyle devam ediyor. Hijyenik olması gereken en önemli bölümler olan mutfak, banyo ve WC' ler insan sağlığına zarar vermeyen bitkisel temizlik maddeleriyle tüm kir ve lekelerden arındırılarak gerçek hijyen sağlanıyor.

Temizlik konusunda uzmanlaşmış bayanlar ve Antalya temizlik hizmetleri tarafından verilen temizleme hizmetleri zemin, kapı, cam ve çerçevelerin özenle silinerek temizlenmesiyle sonlandırılıyor. Genellikle haftada bir kez olmak üzere periyodik hizmet talebinde bulunan müşteriler uygun fiyat avantajlarından yaralandığı gibi, sürekli aynı personeli talep ederek evlerinin güvenliği ve mahremiyeti konusunda herhangi bir tereddüt yaşamadan düzenli bir şekilde temizlik hizmeti alabiliyor.

Plaza Dış Cephe Temizliği Cam Silme Hizmetleri

Genellikle kurumsal firmalara ait olan Plaza veya çok katlı işyerleri, oldukça profesyonel yöntemler ve uzman personel gerektiren bir hizmet türü olarak biliniyor. Temizlik konusunda deneyimli firmalar tarafından tüm güvenlik tedbirleri alınarak yapılan dış cephe temizliklerinin, içerden silme olanağı olmaması sebebiyle mutlaka gerekli ekipmanlara sahip profesyonel firmalar tarafından yapılması gerekiyor. Yaz ve kış mevsimlerinden etkilenen dış cepheler, belli periyotlarda temizlenmediği takdirde, metal yüzeylerde paslanma ve cam yüzeylerde oluşan lekeler sebebiyle hoş olmayan bir görünüme sahip oluyor. Bu tür durumlarda kötü görünümün dışında, plazalarda bulunan firmalar itibar açısından da önemli olumsuzluklar yaşıyor.

Değeri milyon dolarlarla ifade edilen görkemli plazaların düzenli aralıklarla temizlenmesi plazanın görünümüne katkı sağladığı gibi, binanın değerini arttıran bir algı oluşturarak kolay akılda kalıyor. Profesyonel temizlik firmalar tarafından binanın en üstünden başlayarak asansör vasıtasıyla uzman bir ekip tarafından yapılan hizmetler, tüm güvenlik önlemleri eksiksiz olarak alınmak suretiyle yapılıyor. Özel temizlik kimyasalları kullanılarak yapılan dış cephe temizliklerinde profesyonel firmaları tercih ederek zamandan tasarruf sağlandığı gibi, herhangi bir hayati tehlikeye sebep olmadan yüksek kalitede temizlik yapılmasına olanak sağlanıyor.

Kurumsal Temizliğin Avantajları Nelerdir?

Kurumsal temizliğin avantajlarına hızlıca baktığımızda;

  • Bireysel temizlemeyle kıyaslandığında oldukça uygun fiyatlıdır.
  • Periyodik dönemlerle yapılması halinde, plazaların bakım masraflarında büyük oranda düşüş sağlar.

Ancak beklentilerin tam olarak karşılanması adına, bu tür hizmet taleplerinde tecrübe ve hizmet kalitesiyle tanınmış firmaların tercih edilmesi gerekiyor.

Editör: Pusula Gazetesi